گوینده: اکرم پریمون
ناشر صوتی: آوانامه
ناشر متنی: مصدق
مدت زمان: ۰۶ ساعت ۴۲ دقیقه

راسل در یک نگاه

پرفسور رابرت اگنر در کتاب گزیده آثار راسل» اعتقادات و افکار راسل را جمع‌آوری کرده تا مخاطب بتواند با مطالعه این کتاب با افکار و عقاید این فیلسوف بزرگ آشنا شود. اگنر برای نگارش این کتاب چهل و یک عنوان کتاب و هفت مقاله راسل و همچنین سخن‌رانی وی به هنگام دریافت جایزه نوبل را مورد بررسی قرار داده است. کتاب گزیده آثار راسل» مشتمل بر شش فصل اصلی با موضوعات روانشناسی، دین، اخلاقیات، شویی و امور جنسی، آموزش و ت است. در این مجموعه به یکی از عقاید آشکار راسل در باب برابری تمام انسان‌ها فارق از نژاد، رنگ و جنسیت نیز پرداخته شده است.

سخنان راسل و واگنر در باب این کتاب

راسل چند هفته‌ای قبل از فوتش دیباچه‌ای به طور اختصاصی برای کتاب گزیده آثار راسل» نگاشت. پرفسور واگنر بعد از اتمام این کتاب از راسل پرسید: آیا اجازه دارم این مجلد را گزینش بی‌کم و کاست و کامل از بهترین شوخ‌طبعی‌ها، حکمت‌ها و طنزهای شما بدانم؟» وی در پاسخ به این سوال گفت: من با این کلمه بی‌کم و کاست و کامل مشکل دارم، چون هنوز نمرده‌ام.»

صدای حیات بشری

آوانامه با همکاری انتشارات مصدق کتاب گزیده آثار راسل» را با صدای اکرم پریمون تولید و منتشرکرده است تا علاقمندان به فلسفه و آثار راسل با نگاه این فیلسوف برجسته در باب مسائل حیات بشری بیشتر آشنا شوند.

بخش هایی از این کتاب صوتی را بشنوید:
بخش اول
بخش دوم
نسخه کامل کتاب صوتی گزیده آثار راسل را می توانید از اینجا دانلود کنید.

دانلود کتاب صوتی مانیفست یک فمینیست

دانلود کتاب صوتی برف های کلیمانجارو

دالنود کتاب صوتی پیدایش جهان هستی

دانلود کتاب صوتی به دنبال کریستف کلمب

دانلود کتاب صوتی خودت باش دختر

دانلود کتاب صوتی راز آفرینش جهان هستی

دانلود کتاب صوتی جین ایر

کتاب ,راسل ,آثار ,راسل» ,گزیده ,صوتی ,آثار راسل» ,این کتاب ,گزیده آثار ,کتاب گزیده ,در باب
مشخصات
آخرین مطالب این وبلاگ
آخرین جستجو ها